torek, 9. februar 2010

Nesojeni krempeljčki! :)

Ja, spet se nama je zlomil. Ne moreš verjeti, kakšnih 14 dni je bilo miru, včeraj pa spet dan D! Uboga Tia, se mi že pošteno smili, sam ko ne moreš pomagati, razen če psa zapreš v stanovanje in ga voziš samo lulat in kakat, pa še to v naročju! :)
Kar pa mi je najbolj zanimivo pri vsemu temu, je, da se njeni krempeljčki ne zlomijo na treningih, ko drvi po steklu, trskah, jeklu,...ko ima nemogoče ideje in se požene na vse ali nič...ne, njej se krempelj zlomi na sprehodu, ko niti ne divja tako pretirano! Takrat, ko najmanj pričakuješ stvari, takrat se najraje zgodijo!
Eh, sej bo, sem se pač sprijaznila, da ima bolj krhke kremplje (tipični ženski problemi kaj češ), danes sva bili pri veterinarju in hvala bogu, da ni prehudo! Dobili sva tablete Dermatin, ki baje malo izboljšajo stanje, par dni morava paziti na sprehodih (danes sva morali izpustiti trening iskanja...ggggrrrr), povijati pa nama ni potrebno tačke, ker ni tako v živo odlomljeno! Zdaj pa vsi držte pesti, da bova imeli nekaj časa mir, ker tole je napotno za obe! Ampak midve sva borke, ne obupava kar tako! :)))
Aja, pa boga revica moja je bila danes cepljena proti steklini, za nameček pa so ji še spraznili analne žleze! Kar predstavljajte si, kako z veseljem gre k veterinarju, čisto je izgubila dobro vero v njih! ;)

3 komentarji:

  1. Jaaaoooo, vidve imata pa res smolo s temi krempelčki:(. Upam, da se bo krempelj čim prej pozdravil in bo potem mir. Dobro okrevajta, to da sta pa borki, pa sploh ne dvomim:)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes je na treningu Niky govoril o nekih tabletah, ki baje ful pomagajo - on ima dobre izkušnje (so sicer za ljudi). Sem pa itak pozabila kako se jim reče, tak da najboljše da ga vprašaš če po Dermatinu ne bi bilo učinka.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala obema, Tia je že danes ful bolje, ji že gredo pi******** po glavi...:)
    Nikyja bom pa vprašala, ful hvala!!!!

    OdgovoriIzbriši